Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlerin yoluna gideceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü gördüyseniz:

  • Yakın akrabalarınız veya komşularınızla ilgili sevindirici haberler alabilir ya da onlar kanalıyla şanslar elde edebilirsiniz.

Rüyada erkek çocuğun balkondan düştüğünü görmek bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çocuğu balkondan düştüğünü görmek yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun balkondan düştüğünü görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu balkondan düştüğünü görmek insanlar tarafından tanınacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, başka insanları aldatmasına engel olacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, daha başarılı ve kazançlı olacağına inandığına ve bunun da kendisine gerçek bir başarı getireceğine, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments