Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak üstünde oturmak

Rüyada toprak üstünde oturmak

Rüyada toprak üstünde oturmak iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hanesine huzurun dolacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada toprak üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Elde etmek istediğiniz şeylerle ya da yapmak istediğiniz işlerle ilgili planlarınızı yalnız başınıza yapmanız gerekiyor.

Rüyada toprak üstünde oturmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına rivayet eder.

Rüyada inek üstünde oturmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, aile içindeki yokluk nedeniyle keyfinin ve huzurunun da kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde oturmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kaya üstünde oturmak insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada bulut üstünde oturmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına, aile içinde husumet gelişeceğine delalet eder.

Rüyada tahta üstünde oturmak zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kumun üstünde oturmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına tabir olunur.

Rüyada ağacın üstünde oturmak bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments