Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek üstünde oturmak

Rüyada inek üstünde oturmak

Rüyada inek üstünde oturmak kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi yeniden gözden geçirin.

Rüyada inek üstünde oturmak gamsız bir hayat süreceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, çalıştığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada evin üstünde inek görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, maddi olanaklarının artacağına yorulur.

Rüyada halının üstünde oturmak en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, hayır getirecek yollara girileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kum üstünde oturmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, iyi bir patron olacağına ve çalışanlarını profesyonel bir anlayışla ve yaklaşımla yönlendireceğine, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada deniz üstünde oturmak dikkat çekeceğine, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada masanın üstünde oturmak basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, huzurun kaçacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına işarettir.

Rüyada otobüsün üstünde oturmak bazen işsiz ve aşsız kalacağına, o şekilde bir çözüm bulacağına, başarılarının düşeceğine inanılır.

Rüyada yatak üstünde oturmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments