Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaya üstünde oturmak

Rüyada kaya üstünde oturmak

Rüyada kaya üstünde oturmak yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, hayat boyu desteği olacağına, esenleyeceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada kaya üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Diğerleri için para harcamanız gerekmiyor.

Rüyada kaya üstünde oturmak hasret çekenlerin buluşacağına, bereketi ve zenginliği bulacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kayaya oturmak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayalıklarda oturmak iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine inanılır.

Rüyada kaya üzerinde oturmak ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada kayada oturmak hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kayalıkta oturmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada deniz kenarında kayalıklarda oturmak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, husumetlerin başgöstereceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaya üstünde yürümek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, afiyete ereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments