Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağacın üstünde oturmak

Rüyada ağacın üstünde oturmak

Rüyada ağacın üstünde oturmak çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağacın üstünde oturmak gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız olayların gidişatını kendi lehinize çevirebilirsiniz.

Rüyada ağacın üstünde oturmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaç üstünde oturmak işinin gücünün de rast gideceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşacağına ve kendinden emin bir kişi olarak yaşamına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak üstünde oturmak bazı tartışmalar yaşayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına delalet eder.

Rüyada bulutların üstünde oturmak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada buzun üstünde oturmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, elde edilecek menfaatlere işarettir.

Rüyada duvarın üstünde oturmak hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, içinde bulunduğu kötü durumu sona erdirecek bilgilere ya da direkt olarak çözüme ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada inek üstünde oturmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayın üstünde oturmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments