Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta üstünde oturmak

Rüyada tahta üstünde oturmak

Rüyada tahta üstünde oturmak hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta üstünde oturmak gördüyseniz:

  • İlerlemenize katkısı olacak şeyler öğrenmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada tahta üstünde oturmak bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada tahtaya oturmak sıkıntıların büyüyeceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada tahta üzerinde oturmak hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada tahta sandalyede oturmak onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına tabir olunur.

Rüyada tahtada oturmak uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, yeni işlere gireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahta oturmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tahta üstünde yürümek mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına delalet eder.

Rüyada tahtanın üstünde yatmak zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments