Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir merdivenden inmek

Rüyada demir merdivenden inmek

Rüyada demir merdivenden inmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada demir merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Bazı işler sizin zannettiğiniz gibi ilerlemeyip, tepetakla gidebilirler.

Rüyada demir merdivenden inmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Rüyada demirden merdiven çıkmak kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, karşısına çıkacak sorunları, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada demir merdivenden çıktığını görmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına, geniş bir rızka kavuşacağına yorulur.

Rüyada demirden merdiven görmek aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına alamet eder.

Rüyada beyaz demir merdiven görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir merdiven çıkmak rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, dualarına karşılık alacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir merdivenden cıkmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada demir merdiven görmek başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments