Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap merdivenden inmek

Rüyada ahşap merdivenden inmek

Rüyada ahşap merdivenden inmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Ne söylemek veya yapmak istediğinizin farkındasınız.

Rüyada ahşap merdivenden inmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden indiğini görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven görmek karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven çıkmak bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına alamet eder.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, kazancının günbegün artacağına, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap çerçeve görmek prestij kazanacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap vitrin görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada ahşap oda görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments