Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenden ters inmek

Rüyada merdivenden ters inmek

Rüyada merdivenden ters inmek kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden ters inmek gördüyseniz:

  • Kaynaklarınız sonsuzmuş gibi davranamazsınız.

Rüyada ters merdiven inmek düşmanların çok üzüleceğine, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine bakarak, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına yorulur.

Rüyada merdivenden ters inmek mal kayıpları da yaşayacağına, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ters merdiven görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada merdivenleri ters çıkmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi durumun düzeleceğine, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine alamet eder.

Rüyada merdiven koşarak inmek geçim kolaylığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada merdivenlerden uçarak inmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, barış için adım atacağına, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden inmek bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, şansının kötüye gideceğine yorulur.

Rüyada arabayla merdivenden inmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, yeni mallara sahip olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments