Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski merdivenden inmek

Rüyada eski merdivenden inmek

Rüyada eski merdivenden inmek aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, sıkıntıların sona ereceğine, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına, aşama göstermeyeceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle başarılarınızı kutlayabilirsiniz.

Rüyada eski merdivenden inmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden inmek ve çıkmak rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dik merdivenlerden inmek hem de yeni mülkler satın alacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ahşap merdivenden inmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere delalettir.

Rüyada biriyle merdiven inmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven çıkmak ve inmek zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada okul merdiveninden inmek kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yürüyen merdiven inmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments