Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenlerden koşarak inmek

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek ne yapacağını şaşıracağına, refah düzeyinin yükseleceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, kendisine bir çiftlik evi alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına ve bu yüzden yaşanan kırgınlıkların ve küskünlüklerin zamanla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek gördüyseniz:

  • Oldukça iyimser bir bakış açısına sahipsiniz.

Rüyada merdivenleri koşarak inmek huzura ve rahata kavuşacağına, büyük mutluluklar yaşanacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına inanılır.

Rüyada merdivenlerden koşarak inmek aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdiven koşarak inmek kimse ile tartışmayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada tepeden koşarak inmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, onlar için çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan koşarak inmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada koşarak yokuş inmek çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdiveni koşarak çıkmak onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenlerden koşarak kaçmak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, karanlıkların aydınlanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments