Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hızlı merdivenlerden inmek

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, itibarın sarsılacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, hane içinde de ayrılıkların söz konusu olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına alamet eder.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir tutum takınırsanız hedefe doğru başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Rüyada merdivenleri hızlı inmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada hızlı merdivenlerden inmek sorunlarının günden güne azalacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine delalettir.

Rüyada hızlı hızlı merdiven inmek kendi işinin sahibi olacağına, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada hızlı merdiven inmek bol şanslı bir döneme girileceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden hızlı inmek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, garanti olacak makama oturacağına, kariyer edineceğine, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Rüyada asansörden hızlıca inmek aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına, başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörle hızlı inmek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada hızlı merdiven çıkmak büyük manevi zararlar yaşanacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments