Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kokusu duymak

Rüyada toprak kokusu duymak

Rüyada toprak kokusu duymak bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, iyi geçim halinde kalacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprak kokusu duymak gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Rüyada toprak kokusu duymak etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kokusu görmek gözden düşeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulur.

Rüyada nane kokusu duymak elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerini ve sorunlarını tek başına çözmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada gül kokusu duymak çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve zengin olacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kan kokusu duymak yaptığı her çalışmada daha çok ses getireceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kabe kokusu duymak dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada birinin kokusunu duymak böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çiçek kokusu duymak tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, rüya sahibinin uzun bir zamandan sonra derin ve rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments