Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kokusunu duymak

Rüyada birinin kokusunu duymak

Rüyada birinin kokusunu duymak zorlukların artacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin kokusunu duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bakış açınızı anlayabilmesi zor olabilir.

Rüyada çam kokusu duymak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, işlerinde başarılı olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kına kokusu duymak yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin kokusunu duymak rahatının ve ağız tadının kaçacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine delalet eder.

Rüyada tuvalet kokusu duymak kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmek kokusu duymak sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine rivayet eder.

Rüyada yemek kokusu duymak insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çiş kokusu duymak çarelere kavuşacağına, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine inanılır.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına ve sinirlerinin yıpranmış olmasından dolayı sevdiği kişileri biraz üzebileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments