Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gül kokusu duymak

Rüyada gül kokusu duymak

Rüyada gül kokusu duymak herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine delalettir.

Rüyada gül kokusu duymak gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmek veya gereğinden fazla işle uğraşma ihtiyacı duymak sakıncalı olabilir.

Rüyada gül kokusu duymak yeni duygular tadacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, hayatını sürdürmekte zorlanacağına inanılır.

Rüyada gül kokusu hissetmek hasta ise daha kötüye gideceğine, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada kokulu kırmızı gül görmek sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, ekmeğin ve paranın da artacağına delalettir.

Rüyada gül kokusu koklamak rahat bir hayata adım atacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine yorulur.

Rüyada gül kokusunu hissetmek çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gül kokusu almak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine yorulur.

Rüyada gül kokulu tesbih görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, maddi anlamda güçleneceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada sigara kokusu duymak bereketin geleceğine, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, aile hayatlarını bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments