Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek kokusu duymak

Rüyada çiçek kokusu duymak

Rüyada çiçek kokusu duymak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçek kokusu duymak gördüyseniz:

  • Endişeleriniz nedeniyle ani kararlar alabilirsiniz.

Rüyada çiçek kokusu duymak sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işlerin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mis kokulu çiçek görmek herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, sevilen birinin geleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada çiçek kokusu almak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kokulu çiçek görmek parasal ferahlığa çıkılacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına inanılır.

Rüyada güzel kokulu çiçek görmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kokulu çiçek görmek çirkin sözler işitileceğine, canının ve malının garantide olacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin kokusunu duymak çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprak kokusu duymak eğlenceli zamanlar geçireceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments