Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kan kokusu duymak

Rüyada kan kokusu duymak

Rüyada kan kokusu duymak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, rahatlık içinde yaşayacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına inanılır.

Rüyada kan kokusu duymak gördüyseniz:

  • Muhakkak karşılığını göreceksiniz.

Rüyada kan kokusu duymak kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kan kokusu görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iğde kokusu duymak hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada misk koku duymak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hoş koku duymak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada leş kokusu duymak elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, helal lokma yiyeceğine, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine tabir olunur.

Rüyada içki kokusu duymak daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Rüyada güzel koku duymak makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, kazancının günden güne arttıracağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments