Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe kokusu duymak

Rüyada kabe kokusu duymak

Rüyada kabe kokusu duymak rahat şekilde geçineceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kabe kokusu duymak gördüyseniz:

  • Bazı konulara olumlu yaklaşmakta zorlanabilirsiniz veya zorlayıcı olaylar sizi yorabilir.

Rüyada kabenin kokusunu duymak el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına delalet eder.

Rüyada kabe kokusu duymak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, eksiği kendinde bulacağına, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Rüyada kabe kokusu görmek maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrar kokusu duymak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada toprak kokusu duymak dertlerin en kısa zamanda biteceğine, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına tabir olunur.

Rüyada süt kokusu duymak kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalettir.

Rüyada sigara kokusu duymak evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments