Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprak kokusu görmek

Rüyada toprak kokusu görmek

Rüyada toprak kokusu görmek çok sevilen bir kişi olunacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, işlerinin çok iyi gideceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine işarettir.

Rüyada toprak kokusu gördüyseniz:

  • Sadece kendi fikirlerini, isteklerini veya koşullarını anons etmekle meşguller.

Rüyada toprak kokusu görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada toprak kokusu duymak yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı kokusu almak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cennet kokusunu duymak Allah yolunda büyük ve güzel işler yapacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kokulu gaz çıkarmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada çam kokusu duymak başına türlü işler geleceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada pişmiş et kokusu duymak maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, nice noksanlık içinde olduğuna, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalet kokusu görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments