Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide saklanmak

Rüyada camide saklanmak

Rüyada camide saklanmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide saklanmak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerde bulunmadan veya ani tepkiler vermeden önce, olumsuz sonuçlarını gözden geçirmeniz gerekiyor.

Rüyada camide saklanmak hayırlı bir haber alınacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına inanılır.

Rüyada birşeyden saklanmak aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpekten saklanmak onun yolundan ayrılmayacağına, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Rüyada düşmanından saklanmak başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, geleceğine bakacağına işaret eder.

Rüyada birilerinden kaçmak saklanmak imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına inanılır.

Rüyada samanlıkta saklanmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerden saklanmak güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada babadan saklanmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ikili ilişkilerde aradığı eşi bularak mutlu olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments