Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ateşten saklanmak

Rüyada ateşten saklanmak

Rüyada ateşten saklanmak günden güne daha artan başarılar kazanacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kişinin her türlü zenginliğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşten saklanmak gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada ateşten saklanmak çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, ailesini de mutlu edeceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada düşmanından saklanmak çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, mutluluğu, başarıyı, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine işaret eder.

Rüyada çatıya saklanmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin saklandığını görmek işinde çok büyük adımlar atacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada aslandan saklanmak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına tabir olunur.

Rüyada teröristten saklanmak her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine delalettir.

Rüyada suda saklanmak bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada toprağın altına saklanmak hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments