Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkarak kaçmak saklanmak

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, daha kötü günler yaşayacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, borçlarından kurtulacağına, kötü günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak gördüyseniz:

  • İşiniz insanlarla ikili ilişkilere dayanıyorsa o zaman işiniz biraz daha zor olabilir.

Rüyada korkarak kaçmak saklanmak askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada korkarak saklanmak büyük bir ortaklığa gireceğine, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalettir.

Rüyada korkarak birilerinden kaçmak bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına işarettir.

Rüyada birinden korkarak kaçmak yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada korkmadan kaçmak borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, isteklerin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada korkarak kaçmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada korktuğun birinden kaçmak çok büyük ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına ve ileride yaşanacak çok daha kötü olayların önüne geçerek çok daha zorlaşmasını engelleyeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalettir.

Rüyada birinden kaçmak saklanmak insan içine çıkmak istemeyeceğine, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments