Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeye idrar yapmak

Rüyada seccadeye idrar yapmak

Rüyada seccadeye idrar yapmak kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak gördüyseniz:

  • Sevindirici bir haberiniz var.

Rüyada seccadeye idrar yapmak başına tekin olmayan olayların geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadeye çiş yapmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine yorulur.

Rüyada kovaya idrar yapmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada kendi üzerine idrar yapmak elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, yanlış anlaşılacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine delalet eder.

Rüyada idrarını üzerine yapmak küslerin ve kırgınların barışacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına inanılır.

Rüyada ayakkabıya idrar yapmak dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sık sık idrar yapmak daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada suya idrar yapmak aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına, elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments