Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette idrar yapmak

Rüyada tuvalette idrar yapmak

Rüyada tuvalette idrar yapmak kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, maddi ve manevi sıkıntıların yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar yapmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, kişi ya da konular hakkında fikirlerinizi dile getirmeniz faydalı olabilir.

Rüyada tuvalete idrar yapmak çok büyük bir sevinç duyulacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete idrarını yapmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine alamet eder.

Rüyada tuvalette idrar yapmak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine yorulur.

Rüyada idrarını tuvalete yapmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuvalete idrar yaptığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuvalette idrar görmek özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, mutlu olunacağına, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına inanılır.

Rüyada tuvalette başkasının idrarını görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, güzel günlerin kapıda olacağına, bazı maddi problemler yaşayacağınıza inanılır.

Rüyada siyah idrar yapmak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments