Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa dokunmak

Rüyada toprağa dokunmak

Rüyada toprağa dokunmak müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, güzelliklere rast gelineceğine, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada toprağa dokunmak gördüyseniz:

  • Öfkeli çıkışlar aksi tepkilere neden olabilir.

Rüyada toprağa dokunmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine delalet eder.

Rüyada mezar toprağına dokunmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçına dokunmak kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada yanağa dokunmak hayırlı bir terfi alınacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada denize dokunmak hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, işlerinin ters gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çiğ ete dokunmak tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına yorulur.

Rüyada kulağa dokunmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnına dokunmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments