Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına dokunmak

Rüyada saçına dokunmak

Rüyada saçına dokunmak tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçına dokunmak gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Rüyada saça dokunmak umutlarının da tükeneceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına işarettir.

Rüyada saçına dokunmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçına dokunmak çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, şans ve kısmet elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada göğe dokunmak evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çiğ ete dokunmak ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına delalettir.

Rüyada bulutlara dokunmak hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada göğsüne dokunduğunu görmek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada ayağa dokunmak yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments