Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağa dokunmak

Rüyada kulağa dokunmak

Rüyada kulağa dokunmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, sevinçli bir haber alınacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, istediği hayatı yavaş yavaş inşa etmeye başlayacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağa dokunmak gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Rüyada kulağa dokunmak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada buluta dokunmak yani babasına benzeyeceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sobaya dokunmak elindeki imkânları seferber edeceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işaret eder.

Rüyada uçağa dokunmak memur ise terfi edeceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada bir kadının göğsüne dokunmak iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret eder.

Rüyada mezara dokunmak işlerin çığırından çıkacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, azap çektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada eline dokunmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine inanılır.

Rüyada yıldıza dokunmak kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments