Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanağa dokunmak

Rüyada yanağa dokunmak

Rüyada yanağa dokunmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada yanağa dokunmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar oluşabilir.

Rüyada yanağına dokunmak hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çıkış yolları bulacağına, hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, asık yüzlerin güleceğine, gelirinin sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanağa dokunmak yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine inanılır.

Rüyada birini yanaklarından öpmek zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağını okşamak iş kaybı yaşayacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada yanağını delik görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına alamet eder.

Rüyada yanağını sıkmak yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgili tarafından yanaktan öpülmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments