Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alnına dokunmak

Rüyada alnına dokunmak

Rüyada alnına dokunmak maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Rüyada alnına dokunmak gördüyseniz:

  • Biraz huzurla nefes almaya ne çok ihtiyacımız var.

Rüyada alnına dokunmak yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada birinin alnına dokunmak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkeklik organına dokunmak onlarla artık hep bir arada olunacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına alamet eder.

Rüyada göze dokunmak küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada ölü fare ye dokunmak sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına delalettir.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada aya dokunmak elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, her nimetin lezzetine varacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek maddi yükümlülüklerin artacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel bir evliliğe adım atacağına, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments