Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada topluluğa selam vermek

Rüyada topluluğa selam vermek

Rüyada topluluğa selam vermek refah düzeyinin yükseleceğine, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada topluluğa selam vermek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasındasınız.

Rüyada topluluğa selam vermek ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, kazancının da azalacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada namaz selamı vermek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine selam vermek iç dünyasının zenginleşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sürekli yerinde sayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen kişiden selam almak kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalettir.

Rüyada ölüden selam almak planların boşa gideceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa selam vermek gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine yorulur.

Rüyada bir kadınla selamlaşmak sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada verilen selamı almak huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, ayıplı yolara sapacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments