Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden selam almak

Rüyada ölüden selam almak

Rüyada ölüden selam almak çok yoğun çalışacağına, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, şansının kötüye gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölüden selam almak gördüyseniz:

  • Olaylara bakışınız yeniden değişebilir.

Rüyada ölüye selam söylemek borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada ölüye selam vermek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye selam yollamak varlık içinde yokluk çekileceğine, verimin her geçen gün artacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölülere selam vermek şifanın kısa sürede ve hızla geleceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün selam söylemek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye selam göndermek canlanacağına, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine delalet etmektedir.

Rüyada ölü birinden selam almak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölülerle selamlaşmak hem çok mutlu olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, alım gücünün zayıflamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments