Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen kişiden selam almak

Rüyada ölen kişiden selam almak

Rüyada ölen kişiden selam almak üzüntülerin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, huzur içinde yatacağına, Allah katında güzel mükafatlar almasına, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölen kişiden selam almak gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada ölen kişiden selam almak işlerinin kolaylaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanla selamlaşmak arzu ve isteklerine kavuşacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla selamlaşmak iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerin selam verdiğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına delalettir.

Rüyada birisine selam vermek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına inanılır.

Rüyada topluma selam vermek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine inanılır.

Rüyada selam almak çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada namaz selamı vermek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve rüyayı gören kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments