Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaz selamı vermek

Rüyada namaz selamı vermek

Rüyada namaz selamı vermek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, anne babayla ters düşüleceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, yeni mekânlara gireceğine tabir olunur.

Rüyada namaz selamı vermek gördüyseniz:

  • Bazı duygularınızda değişim olabilir.

Rüyada namaz kılıp selam vermek bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına yorulur.

Rüyada namazdan sonra selam vermek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, talihin yüzlerine güleceğine yorulur.

Rüyada namaz kılmak selam vermek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına alamet eder.

Rüyada namaz selamı vermek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine inanılır.

Rüyada namazda selam vermek kazancının günden güne artacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz selam vermek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada namaz kılarken selam vermek de elinin bollaşacağına, kötü yola sapmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada salavat getirerek selamlaşmak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, kötülüklere gözünü kapatmaya, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments