Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlığa selam vermek

Rüyada mezarlığa selam vermek

Rüyada mezarlığa selam vermek çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa selam vermek gördüyseniz:

  • Öğleden sonra bir çağrı alabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta selam vermek sevinçli haberlerin geride kalacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlara selam vermek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, diplomalı kimse olacağına, çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada mezara selam vermek kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, bir şeyden zarar görmeye, değerli gayrimenkullere sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığa selam vermek ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birine selam göndermek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada salavatla selamlaşmak yokluğa düşeceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine yorulur.

Rüyada ölüye selam yollamak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, atılım yapacağına, ileriye gideceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle selamlaşmak mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments