Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini sigara içerken görmek

Rüyada ölen birini sigara içerken görmek

Rüyada ölen birini sigara içerken görmek aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ancak daha büyük çalışmalar yapmak için rüya sahibinden yardım isteyeceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, hırsızlık yapacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölen birini sigara içerken gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerden nasıl yararlanabileceğinizi fark edebilirsiniz.

Rüyada komşunun sigara içtiğini görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada annemin sigara içtiğini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada tanıdığın birini sigara içerken görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hayatını stresten uzakta geçireceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının sigara içmesini görmek başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine tabir olunur.

Rüyada sigara içmeyi istemek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, mal mülk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada ablasının sigara içtiğini görmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sigara içerken yakalamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine yorulur.

Rüyada kocanın sigara içtiğini görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments