Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynamak gol atmak

Rüyada top oynamak gol atmak

Rüyada top oynamak gol atmak el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, kuş gibi hafifleyeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada top oynamak gol atmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi izlemesini sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada top oynamak ve gol atmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, iş hayatının düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada top oynamak gol atmak tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına, kısmetlerinden olacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada topla gol atmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada futbol oynamak gol atmak sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına delalettir.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada futbol oynayıp gol atmak aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada maç yapmak ve gol atmak büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine delalet eder.

Rüyada futbol gol atmak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments