Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan kedi görmek

Rüyada oynayan kedi görmek

Rüyada oynayan kedi görmek kuracağı ortaklıklar ve eline geçen fırsatlar sayesinde işyerinde çok iyi bir mevkiye geleceğine ve müjdeli haberler alacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada oynayan kedi gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem vermenin önemli karşılıkları olabilir.

Rüyada oynayan kedi görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada oynayan erkek görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına işaret eder.

Rüyada ölen birini oynarken görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada oynayan ayı görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada dişi oyulmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada oynayan dişi çekmek önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına alamet eder.

Rüyada oynayanları görmek rahatının ve gelirinin artacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kadınları oynarken görmek problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments