Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oynayan insan görmek

Rüyada oynayan insan görmek

Rüyada oynayan insan görmek kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine inanılır.

Rüyada oynayan insan gördüyseniz:

  • Aşırı atılgan tavırlarınızla kendinize zarar vermemelisiniz.

Rüyada oynayan insanlar görmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, bazen de rahat geçeceğine yorulur.

Rüyada düğünde oynayan insan görmek yaşama isteğinin artacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada oynayan insan görmek kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına alamet eder.

Rüyada top oynayan insanlar görmek bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözü oyulmak hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, kötü günleri geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada babayı oynarken görmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, mutluluktan havalara uçacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına inanılır.

Rüyada oynayan kedi görmek ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments