Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşini oynarken görmek

Rüyada eşini oynarken görmek

Rüyada eşini oynarken görmek mutluluğunun katlanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşini oynarken gördüyseniz:

  • Yeni iş anlaşmaları yapmanız olasıdır.

Rüyada eşini oynarken görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada oyulmuş patlıcan görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine delalettir.

Rüyada gözleri oyulmak işlerin günden güne artacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine alamet eder.

Rüyada dişin oyulduğunu görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçla oynandığını görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, garanti olacak bir yer edineceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine işaret eder.

Rüyada oynayanları görmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalet eder.

Rüyada oynandığını görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişi oyulmak medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, kalp kırmayacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments