Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevmediğin birine tokat atmak

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına inanılır.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak gördüyseniz:

  • Söylediklerinizin doğru anlaşıldığından emin olmadan cümleyi bitirmeyin.

Rüyada sevmediğin birine tokat atmak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına tokat atmak ters giden olayların düzeltileceğine, büyük başarı kazanacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına işarettir.

Rüyada erkek kardeşine tokat atmak ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalettir.

Rüyada adama tokat atmak bir anda yükseleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisine tokat atmak zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kıza tokat atmak daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Rüyada ölmüş birine tokat atmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına inanılır.

Rüyada kocasına tokat atmak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, yanlış işlere girip mutsuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments