Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tokat atmak

Rüyada birini tokat atmak

Rüyada birini tokat atmak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, malının ve kazancının tam olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini tokat atmak gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada eşine tokat atmak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, işlerinde yenilikler yapacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine rivayet eder.

Rüyada tokat atmak bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, onurlu bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablaya tokat atmak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına yorulur.

Rüyada erkeğe tokat atmak işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine tokat atmak ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına yorulur.

Rüyada kaynanaya tokat atmak çok zor bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına tokat atmak işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, çaresiz hallere düşeceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments