Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak gördüyseniz:

  • Yıl bitmeden gereken değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada sevdiğin kişiye tokat atmak böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiye tokat atmak aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği birine tokat atmak maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların biteceğine, haneden birinin ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birine tokat atmak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, dertlerinden kurtulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine tokat atmak sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiden tokat yemek bir hastalıktan kurtulunacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğa tokat atmak yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada birini tokat atmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments