Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kör sevgili görmek

Rüyada kör sevgili görmek

Rüyada kör sevgili görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kör sevgili gördüyseniz:

  • Ya da yakın çevrenizi ilgilendiren konulardaki beklenmedik veya yorucu gelişmelerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada sevgilisini kör görmek Allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine alamet eder.

Rüyada kör sevgili görmek başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi kör görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına delalet eder.

Rüyada yaşlı kör kadın görmek başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, hayatının kolaylaşacağına yorulur.

Rüyada ölüyü kör görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına yorulur.

Rüyada gözü kör olmak uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına inanılır.

Rüyada bir arkadaşını kör görmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gözü kör bebek görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments