Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı seçmek

Rüyada kapı seçmek

Rüyada kapı seçmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, yaşam kolaylığı içine gireceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kapı seçmek gördüyseniz:

  • Eğlenmek veya kutlamalar yapmak için çok nedeniniz var.

Rüyada kapı seçmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işarettir.

Rüyada erik seçmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada gömlek seçmek çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada salatalık seçmek işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat seçmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada mandalina seçmek masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine işarettir.

Rüyada mavi renk seçmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, hasadının tarlasında kalacağına alamet eder.

Rüyada şarap seçmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments