Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını kelepçeli görmek

Rüyada babasını kelepçeli görmek

Rüyada babasını kelepçeli görmek hayırlı haberler alacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına tabir olunur.

Rüyada babasını kelepçeli gördüyseniz:

  • Tecrübelerinizin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada babasını kelepçeli görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet eder.

Rüyada başkasına kelepçe takmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, neşesini hiç kaybetmeyeceğine yorulur.

Rüyada kelepçeli birini görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde kelepçe görmek sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ellerinin kelepçelendiğini görmek eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine işarettir.

Rüyada kolunda kelepçe görmek maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Rüyada biriyle kelepçelenmek sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine, işlerinde başarı elde edeceğine, kendisine ev alacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments