Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda kelepçe görmek

Rüyada kolunda kelepçe görmek

Rüyada kolunda kelepçe görmek yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, mutlulukların yarım kalacağına, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda kelepçe gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, gücünün azalacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına delalettir.

Rüyada kolunda kelepçe görmek yeniden doğmuş gibi olacağına, geçim sıkıntısının olmayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takmak tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine kelepçe takıldığını görmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada babasını kelepçeli görmek sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, isteklerinin erteleneceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına yorulur.

Rüyada başkasına kelepçe takmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına alamet eder.

Rüyada kelepçe çözmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kelepçe taktığını görmek güç alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments