Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle kelepçelenmek

Rüyada biriyle kelepçelenmek

Rüyada biriyle kelepçelenmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına tabir olunur.

Rüyada biriyle kelepçelenmek gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada kelepçe açmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu kelepçeli görmek sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elleri kelepçeli birini görmek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada elini kelepçeli görmek afiyette ve keyifte olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın kelepçe bilezik görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada polis ve kelepçe görmek sıkıntılı zamanların geride kalacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasında kelepçe görmek özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada ellerine kelepçe takıldığını görmek iyi bir zanaatkar olunacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments