Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakta kir görmek

Rüyada tırnakta kir görmek

Rüyada tırnakta kir görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, hatalı yollara gireceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tırnakta kir gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Rüyada kirli tırnak görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun ve kirli tırnak görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada tırnak kiri görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, kazancın çoğalacağına delalet eder.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi kirli tırnak görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına delalettir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek ailesini hem gururlandıracağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek kendi elleri ile hayatını mutsuz bir şekle sokacağına, gerginliğin biteceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments