Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, haneden birinin ayrılacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, yokluğa düşeceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Rüyada tırnak kiri görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, zenginliği bulacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tırnağını kirli görmek büyük bir adım atılacağına, insanları kıracağına, yakın bir zaman alacağı bir destek sayesinde projelerini hayata geçireceğine işarettir.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kirli tırnak görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tırnaklarının kirli olduğunu görmek el üstünde tutulacağına, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına, sorunların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada tırnakta kir görmek eve huzur dolacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalet eder.

Rüyada tırnak kiri temizlemek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, maddi kayba uğrayacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments