Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tırnakları kirli görmek

Rüyada tırnakları kirli görmek

Rüyada tırnakları kirli görmek bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, büyük zararlara uğrayacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına delalet eder.

Rüyada tırnakları kirli gördüyseniz:

  • Sosyalleşmeden önce işlerinizi bitirmeniz gerekiyor.

Rüyada kirli tırnak görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tırnak kiri görmek sorunlarını bu sayede çözeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada kirli tırnak kesmek yeni kapılar açılacağına, küslerin barışacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Rüyada tırnaklarını kirli görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine alamet eder.

Rüyada tırnağını kirli görmek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tırnak içinde kir görmek yapılan çalışmaların zarar vereceğine, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada tırnakları kirli görmek kalp kırmayacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirli ayak tırnağı görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments